LOADING

Type to search

Blog

Top gafe ale facultății online în 2020

gafe ale scolii online

1. Profesoara „Doamna Doctor Mădălina Adam”

Nici nu mai e nevoie de introducere pentru această gafă. Pe locul 1 se află doamna Doctor Mădălina Adam, profesoara de la UMF Carol Davila care a devenit virală pentru comportamentul său ieșit din comun la un curs online.

 

2. Profesorul care își preda cursurile online de pe WC 

Pe locul 2 se află tot un profesor de la Medicină, de data aceasta de la Stomatologie. Cu siguranță nu ați uitat episodul incredibil cu el de la începutul pandemiei. Acest profesor le preda studenților în timp ce își făcea nevoile la toaletă. Încă nu se știe dacă a făcut acest lucru intenționat sau nu, cert este că laptopul și camera nu au ținut cu el.

 

 

3. Elevul care refuza să mulgă vaca, desi era chemat insistent de maică-sa

Locul 3 vine cu o filmare foarte amuzantă, apărută tot pe la începutul perioadei de cursuri online. În prim plan este un student care și-a uitat microfonul pornit la curs și poartă un dialog aprins cu mama lui despre a mulge vaca.

 

4. Studenta care iubește acadelele

Nici acest video nu mai are nevoie introducere. Se pare că fetișurile studenților se diversifică în fiecare an. Vă lăsăm pe voi să comentați imaginile. 

5. Tipul care sforăie 

Aici este ceva incredibil și ne arată cât de plictisitoare sunt unele cursuri. 

6. Studenta care își bagă ce n-are în cursuri

Educație.. Educație, băi nene. Asta ne lipsește. Știm cu toții că uneori ne vine să înjurăm facultatea, profesorii etc., dar e de preferat să o facem cu microfonul închis, fără să afle toată țara. 

7. Studentul care a fost la prietena sa, să-și regleze ceasul cu cuc

Un episod foarte interesant și, totodată, simpatic. Un student îi povestește profesoarei o experiența personală cu iubita sa. 

8. Studenta neatentă la baie

Uneori se mai întâmplă și să te c*** pe ele de cursuri online. 

9. Doamna profesoară cu „numerele a / b”

O doamna profesoară a fost filmată în stare de ebrietate în timp ce le preda studenților. Cel puțin așa circulă vorba, însă unele surse ne-au spus că această profesoară are o boală. Totuși, cam multă băutură pe fundal… 

10. Proful de la Poli care înjură

Cum este posibil ca unii studenți să fie nerespectați de către profesori? Unele fosile de la Politehnica nu ar mai merita să predea. Le-a trecut timpul, iar de la atâta facultate au început să înnebunească. 

 

11.Studenta care făcea videochat în timp ce era la cursuri

Facultatea online poate fi o surpriză neplăcută pentru unii. O doamnă profesoară (nu putem da nume) avea un curs programat cu studenții la ora 20:00. După începerea cursului, studenții au primit un test surpriză, iar doamna profesoară i-a lăsat singuri 30 de minute să îl rezolve.

Aceasta a plecat din cameră și ceea ce a urmat depășește orice limită a imaginației. Fiica acesteia, studentă la rândul ei la ASE, a intrat în cameră și a crezut că laptopul este al ei, așa că l-a luat în camera ei.

După câteva minute, studenta noastră a început să se schimbe în lenjerie intimă și ce să vezi? Mare show de videochat ce urma să facă. Nici nu intrase bine live, ca deja ceilalți studenți prezenți pe Zoom au început să o filmeze! Imediat după ce studenta a început să renunțe aproape de tot la lenjerie, hop maică-sa pe ușă. Totul a fost un haos total, iar doamna profesoară a reușit cumva să oprească transmisiunea. Concluzia: nu faceți videochat de acasă!

12. Studenta care a greșit conversația și a trimis ce nu trebuia

Vi s-a mai întâmplat vreodată să trimiteți ceva greșit pe un grup de WhatsApp? Ei bine, acest lucru s-a întâmplat la Facultatea de Contabilitate din București. O studentă a încercat să trimită câteva poze nude, probabil iubitului ei, dar din greșeală a nimerit grupul facultății.

_______________________________

Trist dar amuzant! 😂 Nu uitați că avem cel mai cool shop cu haine pentru studenți – https://shop.studentnews.info și platforma de meditații pentru studenți și elevi Meditoo.ro – ajutorul ideal în perioada examenelor și a sesiunii. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *