LOADING

Type to search

Umor

Petrecere ilegală de Halloween în căminele din Regie

halloween in regie

Ca să fie siguri că noaptea de Halloween va fi cu adevărat memorabilă, un grup de studenți au hotărât să organizeze o petrecere în avans.  Fiindcă nu erau decât 48, trei dintre ei ieșeau pe geam tot la 5 minute și intrau pe ușă ca să creeze senzația de 51. Măștile preferate au fost Nelu Tătaru, Raed Arafat și Viorel Lis.

Un student care s-a mascat în izoletă a fost nevoit să renunțe la deghizare din cauză că unele cupluri țineau cu tot dinadinsul să facă sex în el. Câțiva au vrut să se deghizeze în covizi, însă oricât s-au străduit, tot a ovule cu permanent arătau. Petrecerea a atins apogeul în momentul în care au intervenit mascații, care, ca să se asorteze, aveau măști cu Poliția Locală.

„A fost cea mai cool pre-party de Halloween! Am băut toți din aceleași sticle, am tușit unii pe alții, am mâncat cu aceleași tacâmuri… Beeetooon! Să sperăm că în noaptea de Halloween suntem la ATI”, ne mărturisește Liviu din anul 3 ASE, prin Facetime, aflat fiind în izolare.

„Am vorbit cu Vela și-am decis să-l punem pe Despescu să dea declarații presei, că și așa nu prea apuca, săracul. Măcar cât timp eu și ministrul Tătaru suntem anchetați pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cică am fost văzuți la un party studențesc în Regie. Allah mi-e martor, în seara aia eram la Loft, la petrecerea de peste 3000 de infectați pe zi…”, ne spune plin de năduf Raed Arafat, ronțăind un capăt de covid, ăăă, pardon, covrig…


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *