LOADING

Type to search

Blog

10 locuri frumoase din România unde să mergi după sesiune

10 locuri frumoase de vizitat in romania

Tic-tac, tic-tac…sesiune s-a încheiat, ia-ți geanta și ai plecat. Nu contează ca-i luat 5, că ai luat 10 ori așa…aici nimeni nimic nu te va întreba. Haide, vacanța s-a instalat și ai drumuri care urlă după tine să fii plecat (spre ele bineînțeles).?

Iată 10 dintre cele mai frumoase cazări din România, perfecte după sesiune:

 

1. Castelul Lupilor

Vrei să te simți ca în Fifty Shades of Gray, sau mai nou ca în 365 Days, dar tu nu ești star de Netflix și crezi că nu poți trăi așa ceva? Ei bine, află că în Hunedoara, ascuns de lume, pe culmile împădurite, ți se deschid porțile la Castelul Lupilor. Te așteaptă camere deosebite, care te vor face vedetă în propriul tău film. Ai parte de mâncare extraordinară și o piscină imensă în care să te relaxezi după stresul sesiunii. Prețul este aproximativ 300 de lei/ noapte.

2. Camping Fain

Camping Fain este unul dintre cele mai frumoase locuri de cazare din România, situat în mijlocul munților. Aici, la Fain, în județul Mureș vei simți vibe-ul de libertate, voie-bună și dorință de stat în jurul focului până crapă soarele dintre brazi. Nu visezi, ci te poți caza în igluuri simțindu-te ca în Alaska, în corturi de trib, întorcându-te în Epoca de piatră ori în corturi de tip bulă de săpun, unde este descoperit cerul infinit de stele. Ai tot luxul pe care ți-l poți dori, paturi pufoase, jaccuzi, mâncare savuroasă, jocuri de societate și o potecă de unde să începi drumeții memorabile. Prețurile pornesc de la 165 de lei/noapte. 

3. Zen Garden Oradea

Haide te pierzi pe străduțele cu clădiri ce îți fură privirea, să mănânci plăcintă cu cartof, langoș și să te fotografiezi în fața celebrului Palat Moskovits din Oradea  și a noi bijuterii șlefuite – Palatul Apollo. Dacă vii în weekend te poți plimba cu tramvaiul de epocă luând pulsul orașului într-o atmosferă desăvârșită. Cazarea ta, Zen Garden se află la 15 minute de centrul orașului, pe un deal, de unde vei imortaliza panorama orașului chiar din jacuzzi.Vei dormi într-un loc unic în România – căsuțe de tip cort cu geam panoramic din care să admiri frumusețea naturii și a orașului. Prețul pentru patru persoane este de 450 de lei/noapte și include: cazare pentru ambele căsuțe, jacuzzi, filme proiectate în aer liber, zonă de grătar și spațiu pentru foc de tabără.

4. Complex Egreta

Visezi cu ochii deschiși să călătorești în Maldive, dar ți se pare prea departe?  Află că în Caraș-Severin poți avea parte de o vacanță exotică. Vei fi într-un resort exclusivist: relaxare în bungalow-uri din care poți pescui de pe terasa proprie ori să te bronzezi, răsfăț în plimbările cu barca pe Dunăre, restaurant cu bucate delicioase, alei de promenadă și piste de bicicletă. Relaxarea e garantată. Prețul este de 300 de lei/noapte.

5. AT Home – Yoga Retreat & Glamping

Așa-i că vrei să uiți de tot și să fugi la capătul lumii, într-un loc ascuns? În Breaza de Sus, ia la pas pădure, undeva printre brazi vei găsi corturi de lux. Alege unul și lasă liniștea, aerul să te energizeze. Diminețile încep perfect pe terasă, servind micul dejun sănătos și privind panorama muntelui. Ai parte de momente unice: sesiuni de yoga și meditație, filme proiectate în mijlocul naturii, mâncăruri pregătite pe grătar, excursii pe bicicletă descoperind frumusețea zonei. Prețul este de 250 de lei/noapte. Rezervă acum locul tău special pentru călătorie.

6. Observatoarele de faună Comisu

În vârful Munților Făgăraș vei găsi una dintre cele mai frumoase idei pentru următoarea ta vacanță. O căsuță din lemn cu confort urban, unită cu natura îți va deschide simțurile libertății, doza de adrenalină e garantată, fiind doar tu cu amici în mijlocul sălbăticie. Vei observa urși, lupi, căprioare și alte animale în habitatul lor natural. Cât de fascinant! Unde mai pui că mâncarea e asigurată din produse locale și serviți și bere rece. Alături de voi va fi și un ghid specializat care să vă învețe tainele munților. Distracția e garantată de la 750 de lei/noapte/persoană!

7. Pura Vida Huts

Te tentează ideea să străbați lumea în lung și-n lat? Dacă ai putea ți-ai lua casa cu tine pentru confortul pe care îl are? Acest lucru e posibil, prin Pura Vida Huts. Poți alege un Volkswagen T3 Van Retro care să îți amintească de vacanțele simple și perfecte de altădată. Ori o căsuță de basm, unică în Europa, care a fost realizată manual de meșterii din Bucovina și care te va face să te simți ca acasă oriunde ai merge. 

8. Casa de Mare

O vilă încântătoare, cu aer exotic, situată direct pe plajă Copahavana din Neptun, cu piscină care pare că se unește cu marea, te va face să te simți incredibil alături de prieteni.  Prețurile încep de la 500 de lei/noapte/2 persoane.

9. Arsenal Park

După o sesiune obositoare, meriți relaxare și distracție din plin. Ia-ți gașca și trăiți jocuri live: trasee de aventură în pădure, airsoft, paintball, tir cu arcul, tir cu arme de foc, instrucție militară și înnoptat în camere neobișnuite, cum ar fi camera TAB, unde un tir blindat a pătruns în casă, transformându-se în pat ?. Confortul e garantat, la aproximativ 200 de lei/noapte.

10. Dragonfly Gardens: Urban glamping

O vacanță unică, unde stelele sunt admirate chiar de pe terasa cortului tău de lux, aflat în mijlocul Brașovului. La câțiva pași vei descoperi obiectivele turistice, în timp ce la apus te vei relaxa în gradina umbrită de copaci. Confortul modern e pe gustul tău, la prețul de 170 de lei/noapte/2 persoane.

Tu unde alegi să te relaxezi după sesiune? 

—————-

Am lansat meditoo.ro – prima platforma online de meditatii pentru studenti si elevi! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *