LOADING

Type to search

Diverse

Instagram va ascunde numărul like-urilor începând de săptămâna viitoare!

instagram va opri likeurile

Instagram va începe în sfârșit să ascunda numarul de likeuri din SUA începând de săptămâna viitoare. Această schimbare majoră este parte a presiunii companiei de socializare pentru „reducerea anxietații” și „reducerea comparației sociale”.

Au fost deja efectuate teste privind ascunderea numărului de like-uri în Australia, Brazilia, Japonia și nu numai. În curând se va face update și în Europa. De asemenea, si Facebook a efectuat teste similare.

Eliminarea numărului de like-uri de la postările persoanelor pe care le urmărești ar trebui să micșoreze semnificativ presiunea socială. Practic, pentru că nu vei mai vedea postări cu un milion de like-uri, ar trebui să simți mai confortabil când creațiile tale generează 100 de like-uri. Nu este foarte clar dacă această schimbare va ajunge la un moment dat și la compania mamă, Facebook.

Experimentul presupune ca utilizatorii să vadă numele unui alt utilizator împreună cu textul „și alții”, în loc de a vedea în fluxul de postări numărul celor care au apreciat postările celorlalți. Practic, vei vedea Vasilică and others liked this post (Lui Andrei și altora le-a plăcut această postare).

Utilizatorii vor putea în continuare să vadă numărul de like-uri pe care îl primesc la propriile postări.

Se prea poate ca asta să ducă la “prăbușirea” influencerilor pe termen lung.

Sursa:bbc

Aruncă o privire și pe secțiunile noastre din site joburi, evenimente,entertainment și city break-uri pentru studenți. 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *