LOADING

Type to search

Diverse

YouTube Music Premium și YouTube Premium, preț special pentru studenți

youtube music oferta studenti

Începând de săptămâna aceasta, studenții din România au acces la abonamente cu preț redus pentru YouTube Music Premium și YouTube Premium.

YouTube Music Premium este aplicația de muzică de la YouTube, cu care poți asculta muzica în background și nu are reclame. YouTube Premium adaugă o experiență pe YouTube fără reclame, cu redare în background și posibilitatea de a descărca video-uri, precum și acces la conținutul YouTube Originals.

Studenții ar plăti 11 lei/lună (față de 22 de lei costul lunar standard) pentru abonamentul YouTube Music Premium, respectiv 15 lei/lună (față de 26 de lei/lună standard) pentru YouTube Premium. Noile planuri tarifare sunt disponibile pentru platforma Android și desktop.

YouTube Music Premium poate oferi studenților de la piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă, întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri disponibile pe YouTube.

Pe YouTube Premium studenții pot urmări seriale și filme originale.

Cum obții un abonament Youtube de student

Dacă în momentul de față ai un abonament activ cu plată la YouTube și ți-ai dori să treci la un abonament de student cu reducere, va trebui mai întâi să anulezi abonamentul existent, pentru a putea să cumperi unul de student YouTube.

Pentru a obține un abonament de student YouTube, trebuie să fii înscris ca student la o instituție de studii superioare, dintr-o locație unde se oferă abonamente de studenți YouTube și care este aprobată de SheerID.

Eligibilitatea instituției este determinată de SheerID.

Pentru a verifica dacă școala ta are abonamente de studenți disponibile:

– Accesează pagina de destinație Abonament de student pentru YouTube Premiumsau YouTube Music Premium;

Dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, vei fi eligibil(ă) timp de maximum patru ani pentru abonamentul de student. Va trebui să-ți confirmi eligibilitatea în fiecare an.

Serviciile YouTube Music și YouTube Premium au fost lansate în România în mai 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *