LOADING

Type to search

Umor

Romani apreciati peste hotare! O studenta de la ASE a fost premiata de Greenpeace pentru ca a eliberat un peste marinat in loc sa-l manance!

pisica si pestisor auriu

Alexandra, studentă în anul 2 la Management a făcut un gest de mărinimie ieșit din comun care i-a adus recunoașterea internațională: miloasă din fire și impresionată de filmul ”Free Willy”, ea a decis să elibereze peștele marinat pe care îl primise de-acasă, așa că i-a dat drumul în WC, înfundând instalația în întreg căminul A6 Belvedere.

”Gestul ei berită tot resbectul!” spune Gicu T. cu o clemă pe nas, coleg de cămin cu Alexandra. ”E bine totuși că nu era blondă și-a ales să salveze un pește și nu un porc, că trebuiau să ne monteze niște toalete ecologice în spatele căminului până se rezolva problema cu canalizarea”, ne declară un alt student cu batista la gură.

Peștele a fost resuscitat o jumătate de oră de către paramedici însă nu și-a mai revenit din păcate. Și-a revenit însă pisica înfometată care l-a mâncat, ceea ce înseamnă încă o faptă bună la activul Alexandrei.

Colegii, inspirați de gestul ei, au decis să înființeze o asociație caritabilă pe care au botezat-o ”Salvați-o pe Alexandra!”.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *