LOADING

Type to search

Kaufland România și StudentNews.Info – parteneriat pentru promovarea oportunităților de dezvoltare profesională a tinerilor din România

Cu mare entuziasm anunțăm colaborarea dintre Kaufland România și StudentNews.Info, colaborare menită să promoveze oportunități profesionale pentru tinerii din România.

Kaufland România, parte a grupului Schwarz, este unul dintre principalii retaileri de pe piața europeană (România, Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia, Bulgaria și Republica Moldova), a fost întotdeauna dedicat cultivării tinerelor talente și furnizării unui spațiu pentru dezvoltarea personală și profesională a angajaților săi. Cu o prezență puternică în România (peste 170 de magazine și o echipă formată din peste 17.000 de oameni), Kaufland oferă o gamă largă de oportunități profesionale, în diferite departamente, fiind o alegere ideală pentru tinerii care își doresc să-și clădească o carieră de succes.

Prin acest parteneriat, Kaufland România și StudentNews.Info își propun să creeze un canal de comunicare directă, prin care tinerii pot accesa oportunitățile de angajabilitate din cadrul Kaufland.

Ne apucăm de treabă cât ați zice pește, așa că.. stay tuned!

P.S. Mai multe informații puteți găsi aici.