LOADING

Type to search

Termeni si Conditii

 1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre Effective Advertising Agency SRL., o societate cu răspundere limitata, cu sediul orasul Pucioasa,Judetul Dambovita, Romania(„Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.Studentnews.info („Site-ul” sau „Studentnews.info”Accesarea și utilizarea Site-ului, a Siteului Studentnews.info, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestuia, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate Datelor și Politica privind Cookie-urile.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂM NT NEECHIVOC (E.G. APASREA BUTONULUI  DA SUNT DE ACCORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE STUDENTNEWS.INFO”).

APĂSÂND BUTONUL DA, SUNT DE ACCORD, UTILIZATORUL:

 1. ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
 2. IA LA CUNOȘTINȚA DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului Studentnews.info termenii și condițiile de utilizare.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați Studentnews.info, vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

 1. Serviciile Studentnews.info

Serviciile oferite Studentnews.info se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma Studentnews.info, (ii) Utilizatorilor care cauta un loc de munca („Utilizatori Candidați”), (iii) Utilizatorilor care isi doresc un city break la preturi reduse și (iv) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de munca sau cauta Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de munca („Utilizatori Recrutori”). De asemenea, un alt scop permis pentru utilizarea Studentnews.info este obtinerea de informatii de interes pentru utilizatori (studenti).

2.1.  Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Platforma Studentnews.info și fără a avea un cont de Utilizator.

Pentru a beneficia, de toate Serviciile oferite de Platforma Studentnews.info, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Recrutori) trebuie să își creeze un cont pe Platforma Studentnews.info, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „Inregistrare”.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul vă primi pe adresa de e-mail furnizata în procesul de înrolare (sign-up) un link pentru a isi reseta parola si pentru a se putea conecta in cont. De asemenea, utilizatorul isi da acord de a primi newsletter din partea noastra. In cazul in care Utilizatorul nu doreste acest lucru poate renunta la primirea emailurilor din aplicatie.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma Studentnews.info, este necesar sa:

 1. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
 2. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

În cazul Utilizatorilor Recrutori, Studentnews.info vă verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoana de contact și cod fiscal. Persoanele juridice – Utilizatorii Recrutori, avand cont activ pe Studentnews.info trebuie sa fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societatile Utilizatorilor Recrutori nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include si societatile in insolventa.

Companiile care recrutează pentru străinătate au obligația să trimită Certificatul de Înregistrare eliberat de Registrul Comerțului cu domeniul de activitate plasarea și recrutarea de personal.

Utilizatorii Recrutori care au sediul în străinătate au obligația ca, la momentul înregistrării pe site, să completeze în câmpul dedicat din formularul de creare a contului de Utilizator numărul de TVA valid și să ne trimită o copie a documentului care atesta înregistrarea în statul de rezidenta.

Prin sondaj, consultanții Studentnews.info pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Studentnews.info are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei Studentnews.info. In cazul informatiilor eronate sau a incercarilor de fraudare ale Utilizatorilor Recrutori (inclusiv pentru obtinerea anunțuri gratuite oferite de Studentnews.info), Studentnews.info are dreptul, oricand pe durata relatiei contractuale, sa retraga gratuitatile oferite sau de a inceta relatia contractuala, fara nicio responsabilitate suplimentara fata de Utilizatorii Recrutori aflati in culpa.

Studentnews.info NU are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. Studentnews.info nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii sai. Dacă i se solicita de către un Utilizator, Studentnews.info poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

2.2.  Utilizatori Candidați

Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei Studentnews.info și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.

Studentnews.info este o platformă de informare online pentru studenti care vă acordă posibilitatea de a vă înregistra un CV, inclusiv scrisori de intenție, în baza noastră de date.

CV-urile încărcate în Platforma Studentnews.info, precum și datele dvs. de contact sunt făcute disponibile Utilizatorilor Recrutori și site-ului aferent, numai daca Utilizatorul aplica la un job/internship pentru scop de angajare /recrutare. În acest sens, Utilizatorii Candidați își pot înregistra CV-ul în baza noastră de date doar atunci cand aplică la un job/internship.

Puteți să vă dezactivați CV-ul din baza noastră de date oricând printr-o solicitare scrisa la adresa de email contact@studentnews.info

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma Studentnews.info, Utilizatorii Recrutori care au accesat facilitatea de acces la CV-uri pot descarca sau transmite informația disponibila în Platforma Studentnews.info pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei Studentnews.info. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Platformei Studentnews.info.

Unele companii care au ales să își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul Platformei Studentnews.info pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Recrutori înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste anunțuri înainte a merge la un interviu, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri.

2.3.  Utilizatori Recrutori

Studentnews.info vă asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma Studentnews.info. Prin intermediul Studentnews.info, Utilizatorii Recrutori pot adăuga joburi pe site contra unei sume de bani. In cazul in care se doreste o colaborare pe termen lung se va discuta un contract.

2.3.1.  Cum se pot publica anunțuri de recrutare (joburi) pe Platforma Studentnews.info

Anunțurile pot fi adaugate pe Platforma Studentnews.info din sectiunea Adauga Job, pe o perioada de minim 30 de zile. Dupa ce Utilizatorul Recrutor a achizitionat unul dintre pachetele disponibile pe site. Pentru a putea vedea informatiile contului se acceseaza pagina My Account. ( https://www.studentnews.info/my-account/), iar pentru a putea vedea detaliile despre joburile postate,aplicanti,etc; se acceseaza pagina: https://www.studentnews.info/panou-de-control/. Pentru colaborarile legate de adaugarea acestor anunturi se discuta prin adresa de email contact@studentnews.info.

2.3.3.  Abonamente, plata abonamentelor, și alte tranzacții

Accesul la unele Servicii furnizate Utilizatorilor Recrutori poate să fie permis doar după plata unui pachet de joburi. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plați, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs., pe baza de factura fiscala în contul indicat de Studentnews.info la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Accesul la unele dintre Servicii nu vă fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul Studentnews.info.

Platforma Studentnews.info poate fi folosita, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situație, contractul care vă reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se vă încheia intre dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu intre dvs. și Studentnews.info.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de Studentnews.info au la baza un anumit număr de anunțuri sau CV-uri publice cu date de contact. Studentnews.info își poate schimba prețul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord, la încetarea perioadei inițiale a contractului.

Acceptați și sunteți de acord ca orice întârziere în plata sumelor de bani către Studentnews.info vă constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. În condițiile în care Studentnews.info își rezerva dreptul să adopte și alte atitudini permise de lege sau contract, sunteți de acord și înțelegeți să RAMBURSAȚI ÎN TOTALITATE CĂTRE STUDENTNEWS.INFO TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA ÎN LEGĂTURA CU RECUPERAREA SAU ÎNCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLĂTITE.

Acceptați și sunteți de acord ca postarea unui anunț pe site-ul Studentnews.info înaintea efectuării unei plați către Studentnews.info echivalează cu intrarea într-o relație contractuala cu Studentnews.info, dând naștere obligației echivalente de plata a respectivului anunț.

După scurgerea termenului agreat de plata a unei facturi proforme, asa cum este acesta înscris în respectiva factura, Studentnews.info este îndreptățit să restricționeze accesul pana la efectuarea plății. Neplata la termen poate da naștere la calculul de penalități de întârziere în cuantum de 0.1% per zi de întârziere, calculat pana la plata sumei integrale.

Acest lucru nu are repercursiuni și asupra anunțurilor care vor rămâne în continuare active: candidații vor putea în continuare să aplice la anunțurile active ale companiei, urmând să aveți acces la CV-urile lor după efectuarea plății.

2.3.5.  Accesul la contul de Utilizator Recrutor pentru alte persoane din cadrul aceleiași organizații

Contul aferent Utilizatorului Recrutor permite setarea accesului și altor persoane (ex: angajați, colaboratori) la notificările transmise de Societate către contul de Utilizator Recrutor. Utilizatorul Recrutor este responsabil de colectarea datelor cu caracter personal ale persoanelor respective, în special de informarea și obținerea consimțământului (sau identificarea unui alt temei legitim) pentru transmiterea către Societate a datelor cu caracter personal utilizate pentru transmiterea unor astfel de comunicări.

2.4.  Publicarea CV-urilor / anunțurilor de recrutare prin intermediul Platformei Studentnews.info

Platforma Studentnews.info este o platforma de comunicare intre Utilizatori, aceștia fiind responsabili de conținutul publicat în Platforma Studentnews.info (CV-uri, Anunțuri recrutare, etc), denumite în continuare “Conținut Publicat de Utilizator”. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabila), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei Studentnews.info.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei Studentnews.info este supusa următoarelor condiții și limitări:

 1. Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătura cu anunțul. Un anunt corespunde unui singur post.
 2. NU puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o forma unanim recunoscuta în societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri și servicii.
 3. NU puteți publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de Studentnews.info sau prin intermediul altor mijloace de comunicații, dar utilizând datele obținute prin intermediul Platformei Studentnews.info.
 4. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mențiunea “confidențial” sau cu orice alta mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piața a unui produs sau serviciu. Nu puteți publica anunturi de angajare in cadrul retelelor de tip AVON, ORIFLAME sau altele asemenea, precum si anunturile de angajare pentru colaboratori bancari.
 5. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.
 6. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Platformei Studentnews.info sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 7. NU puteți colecta în niciun fel informație identificabila personal de la utilizatorii sau membrii Studentnews.info, decât cu scopul unic și direct de a accesa Serviciile puse la dispoziție de Studentnews.info (i.e. aplicarea la post de munca la un Utilizator Recrutor sau contactarea Utilizatorilor Candidați în scop de recrutare).
 8. NU puteți restricționa sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispoziție de Studentnews.info.
 9. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a căror sursa este ascunsa.
 10. NU puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a înșela încrederea unor persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui Utilizator al Serviciilor Studentnews.info.
 11. Nu puteți publica materiale care contravin oricăror altor prevederi ai acestui set de Termeni și Condiție, Studentnews.info putând în mod discreționar să le elimine din Platforma Studentnews.info, fără niciun fel de explicație în acest sens.
 12. Nu puteti cere restituirea banilor pe pachet daca la anunturile dvs, au aplicat minim un candidat.

Prin publicarea Conținutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei Studentnews.info sunteți de acord ca dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi Studentnews.info pentru orice paguba, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile condițiilor și limitărilor descrise mai sus.

Unii Utilizatori pot înțelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest set de Termeni și Condiții, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

 1. Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Recrutor)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei Studentnews.info este protejat de o parola. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. Studentnews.info nu vă cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați log off / sign out), la sfarsitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfarsitul navigării dvs. în Studentnews.info. Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați Studentnews.info în legătura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de înregistrare în Platforma Studentnews.info. Societatea nu vă fi răspunzătoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei Studentnews.info.

 1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei Studentnews.info (precum și orice alt material având legătura cu Studentnews.info) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conținut Studentnews.info”), aparțin Studentnews.info și colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate în secțiunile cu articole (ex: “Diverse”, “Evenimente & Petreceri”, etc) pot să nu fie realizate de către Studentnews.info, în acest caz dreptul de proprietate intelectuala aparținând exclusiv colaboratorilor Studentnews.info care le-au realizat.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisa din partea Studentnews.info sau colaboratorilor sai, care dețin un drept de proprietate intelectuala asupra secțiunii respective de conținut a Platformei Studentnews.info. De asemenea, este interzisa reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în CV-urile Candidaților, în anunțurile de recrutare ale Companiilor, fără acordul scris și prealabil din partea Studentnews.info.

Puteți folosi conținutul Platformei Studentnews.info doar pentru uzul dvs. și al companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Platforma Studentnews.info. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei Studentnews.info nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Studentnews.info:

 1. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
 3. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al Studentnews.info asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului Platformei Studentnews.info în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@Studentnews.info.

De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri în Platforma Studentnews.info sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale Platformei Studentnews.info în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea Platformei Studentnews.info sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

 1. Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate

De asemenea, trebuie menționat ca Utilizatorii Recrutori acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și în aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei Studentnews.info.

ATUNCI CÂND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI STUDENTNEWS.INFO, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTA ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI CÂND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.

De asemenea, în cazul Utilizatorilor Recrutori situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către tari terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal va include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.

In cazul in care utilizatorul fie ca este utilizator simplu, recrutor sau candidat, apasa pe butonul inscriptionat de Like aflat pe site-ul studentnews.info, acesta se va inregistra in evidentele companiei Facebook, Inc. Folosirea pluginului aferent pe site, are ca scop promovarea brandului Student News prin intermediul contului de Facebook a paginii dedicate siteului.

În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se vă putea face doar în baza unor alte mecanisme care a sigura garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplica în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat într-un stat terț).

Concursuri organizate de StudentNews.info:

Toate concursurile organizate de StudentNews.info vor fi facute prin intermediul platformei. Orice fel de incercare de frauda a concursurilor prin voturi va fi sanctionata prin descalificare.

5.1 Protecția datelor cu caracter personal – Concurs “Student Music Talent”

5.1.1 Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (“GDPR”), privind protectia datelor personale ale Participantilor stocate pe durata Concursului si ulterior acesteia.

 

5.1.2 Prin inscrierea si participarea la Concurs, Participantii declara ca au citit si sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate si utilizate de Organizator, direct ori prin imputernicit) in scopul inmanarii premiilor, desemnarii, inregistrarii si validarii castigatorilor Concursului si a indeplinirii oricaror obligatii legale ale Organizatorului in legatura cu Concursul. Organizatorul se obliga ca datele personale ale castigatorilor sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia imputernicitilor sai in vederea transmiterii premiilor si, in cazul unui consimtamant scris, in vederea producerii materialelor publicitare aferente concursului. Participantii inteleg ca Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele castigatorilor si castigurile acordate (art. 42 alin. (2) din OG nr. 99/2000).

 

5.1.3 Organizatorul colecteaza datele cu caracter personal ale castigatorilor transmise de catre acestia: nume, prenume, adresa de domiciliu/resedinta, numar de telefon mobil, adresa de email.

 

5.1.4 Organizatorul proceseaza datele cu caracter personal ale participantilor in scopul derularii concursului care face obiectul acestui Regulament, pe durata acesteia si pe o perioada de 1 an de la incheierea acestuia. Datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate pe perioada necesara indeplinirii obligatiilor ce revin Organizatorului potrivit legislatiei fiscale in vigoare.

 

5.1.5 Nu aveti o obligatie legala sau contractuala de a ne furniza datele dvs. cu caracter personal insa daca veti alege sa nu le furnizati nu vom putea sa va transmitem premiul. Datele furnizate nu vor fi folosite pentru a lua vreo decizie automata in ceea ce va priveste si nu intentionam sa le folosim in alte scopuri decât cele declarate mai sus.

 

5.1.6 Participantilor le sunt garantate drepturile prevazute de GDPR si in special cele cu privire la:

 

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal

 

 • Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal

 

 • Dreptul la opozitie impotriva utilizarii datelor cu caracter personal

 

 • Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

 

 • Dreptul de a restrictiona procesarea datelor cu caracter personal

 

 • Dreptul de a fi sters sau Dreptul de a fi uitat

 

 • Dreptul de a fi informat

 

5.1.7 La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus si in GDPR. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la Concurs vor trimite Organizatorului pe adresa Str. Episcop Chesarie nr. 15 Corp A sau la adresa de email: _____________ o cerere scrisa.

 

5.1.8 Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile GDPR atat pe durata desfasurarii Concursului, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp.

 

5.2 Concurs “Student Music Talent”

5.2.1 Concursul se desfasoara pe durata si pe teritoriul mentionate in regulamentul concursului, la articolele 7, 8 si 9.

5.2.2 Concursul se adreseaza persoanelor care indeplinesc toate conditiile cerute unui Participant, dupa cum se detaliaza in regulamentul concursului, la art. 1, 2 si 3.

5.2.3. Modalitatea de participarea la concurs este reglementata in regulamentul concursului la articolele 3 si 4.

5.2.4. Desemnarea Castigatorilor se face de catre Organizator, conform regulamentului, fara a fi nevoie ca acesta sa motiveze in vreun fel alegerea/alegerile facute si fara a fi obligat sa detalieze criteriile pe baza carora s-a facut alegerea, conform articolelor 5 si 6 din regulamentul concursului.

 

5.2.3 Premiile oferite in concurs sunt indicate la art. 10 din regulamentul concursului, iar castigatorii acestora se desemneaza conform conditiilor din regulament.

 

5.2.4. In functie de voturi si decizia juriului, castigatorii locurilor I, II si III vor primi urmatoarele premii:

 

 • Locul I – posibilitatea semnarii unui contract standard de artist cu Organizatorul
 • Locul II – oportunitatea de a avea o piesa inregistrata, produsa si lansata de catre Organizator
 • Locul III – oportunitaetea de avea o piesa inregistrata si produsa de catre

Organizator

 • Cel mai bun instrumental – posbilitatea semnarii unui contract standard de cesiune si editare cu Roton Music Publishing

 

5.2.5 Prin inscrierea si participarea la concursul “Student Music Talent”, CONCURENTII sunt de acord si isi asuma obligatia de a accepta toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Organizatorului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul. In nici un caz ORGANIZATORUL NU va putea inlocui premiul. In acest caz ORGANIZATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului concurent clasat ca si punctaj

 1. Modificări și Suspendarea accesului

Studentnews.info își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului Platformei Studentnews.info. De asemenea, Studentnews.info își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

Studentnews.info poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul Platformei Studentnews.info sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, Studentnews.info poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. Studentnews.info poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteala, întrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabila.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile Secțiunii 2.3.4 din Termeni și Condiții. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord ca singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva Studentnews.info se limitează la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

 1. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate în Platforma Studentnews.info, Studentnews.info nu poate garanta în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în CV-urile Utilizatorilor Candidați și anunțurile de recrutare postate de Utilizatorii Recrutori, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida să pe Platforma Studentnews.info. În măsura în care legea aplicabila permite, Studentnews.info nu vă fi ținut răspunzător, în nici o situație, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de Studentnews.info.

Studentnews.info nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de Studentnews.info. De asemenea, Studentnews.info nu garantează faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Studentnews.info pentru afișarea sau transmiterea informației pe Platforma Studentnews.info sau în orice alta forma nu conțin viruși ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

În măsura în care legea aplicabila permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere Studentnews.info pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecata și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

 1. Forța Majora

Studentnews.info, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către Studentnews.info nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Studentnews.info. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Studentnews.info, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Studentnews.info, erorile de operare, greva, etc.

 1. Diverse

9.1.  Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ÎȘI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI ÎN setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VĂ SOLICITA SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VĂ ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA STUDENTNEWS.INFO ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.

De asemenea, unele servicii oferite de Studentnews.info pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

9.2.  Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Parți ale conținutului inclus în Studentnews.info pot să fie furnizate de terțe persoane cu care Studentnews.info are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului Studentnews.info pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Studentnews.info nu este responsabil în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Studentnews.info nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

9.3.  Notificări

Orice notificare către Studentnews.info trebuie trimisa în scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului.

Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunica orice modificare, notificările vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.

9.4.  Legea aplicabila și jurisdicție

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fata instantelor competente de la sediul Studentnews.info.