LOADING

Type to search

Blog

Fuziunea Anului: “Student la Poli” se Alătură Echipei “StudentNews” în Cea Mai Ambițioasă Călătorie de Până Acum

București, 31 mai 2023 – După o serie de discuții intense, negocieri strategice, pachete de chipsuri consumate și mai multe cești de cafea decât am putea număra, avem plăcerea de a anunța că două dintre cele mai vibrante comunități studențești din mediul online, “Student la Poli” și “StudentNews”, își unesc forțele, creând astfel cel mai nou, mai fresh și, fără îndoială, cel mai în trend brand din peisajul studențesc.

Având în vedere traseele lor similare, mișcarea aceasta reprezintă încă o dovadă că nu contează cât de mult timp petreci singur la bibliotecă, totul este mai bine când împarți experiența cu alții.

În trecut, “Student la Poli” și “StudentNews” au colaborat în diverse proiecte, inițiative și evenimente, oferind studenților informații valoroase și sprijin pe durata anilor de studiu. Aceasta include de la partajarea celei mai eficiente tehnici de a învăța în seara de dinaintea examenului, la cum să-ți personalizezi casca de inginer pentru a-ți scoate în evidență personalitatea unică.

Îmbinând resursele, experiența și dedicarea, noua echipă își propune să ofere studenților o platformă îmbunătățită și mai interactivă. Aceasta va fi “Student la PoliNews” sau “StudentNews la Poli” – încă nu ne-am decis, dar avem promisiunea că, indiferent de nume, vom continua să oferim aceeași calitate și valoare pe care studenții s-au obișnuit să o primească de la noi. Și poate chiar mai mult.

Această fuziune nu înseamnă doar un pas înainte pentru cele două echipe, ci și o evoluție majoră în ceea ce privește comunitatea studențească. Ne propunem să creăm o comunitate mai puternică, mai eficientă și, desigur, mai distractivă, care să reunească studenții din toate colțurile țării și chiar din lume.

Avem în vedere dezvoltarea unei serii de noi instrumente și resurse care să le permită studenților să se adapteze mai ușor la mediul academic, să își dezvolte abilitățile și să își extindă orizonturile. De asemenea, dorim să consolidăm relațiile cu partenerii noștri actuali și să explorăm noi oportunități de colaborare.

În concluzie, suntem încântați de această nouă aventură, plini de speranță și determinare. Dorim să transmitem mulțumirile noastre tuturor membrilor comunităților “Student la Poli” și “StudentNews” pentru sprijinul și angajamentul lor continuu. Împreună, putem face lucruri extraordinare, putem crea schimbări pozitive și putem contribui la creșterea comunității noastre.

Iar acum, așa cum se spune în lumea academică, “Let’s hit the books” sau, în traducere liberă pentru neofiți, să ne întoarcem la studiu, dar acum împreună sub umbrela unei noi, mărețe comunități!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *