LOADING

Type to search

Umor

Cursurile de la ora 8…

Cursurile de la 8 nu sunt problema. Profesorii care au cursuri de la 8 și se comportă de parcă au băut 2 cafele și au luat suplimente de zahăr sunt problema: te obligă și pe tine, student adormit pe băncile facultății, să fii atent, să interacționezi cu ei că nu se știe la ce interval de timp te bagă în seamă. Și trebuie să te prefaci că ești treaz și înțelegi ce vorbește omul ăla acolo.

De asemenea, nu uităm de profesorii care își pun cursurile la orele 18 ale zilelor în care studenții au program de 12 ore lucrătoare și nu ești lăsat să pleci mai devreme de orele 20:00 pentru că (1) profesorii cred că nu poți trăi fără informațiile pe care ți le furnizează și (2) cum ai putut să fii atent la cursurile de peste zi poți să fii atent și la el, care își pune cursul în funcție de jobul său principal.  Sau cred că dacă ai dormit la cursurile de dimineață, la cele de seara ar trebui să fii odihnit, fără să mai pui puțin capul pe bancă și să te trezească paznicul să te duci acasă, pentru că s-a terminat cursul de ceva timp.

Dar ce e și mai rău decât cursul de la 8 (dimineața sau seara), este examenul de la prima oră a dimineții (nici nu îi mai luăm în considerare pe „păcătoșii” care fac naveta din afara orașului în care își au facultatea), prima luni din sesiune. Sună a o Sfântă Treime, dar formată ilegal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *