LOADING

Type to search

Blog

Am fost la teatru și mi-a plăcut

După cum bine știți, StudentNews a organizat în luna aprilie 2 giveaway-uri prin care au fost acordate ca premii bilete la teatrul Godot. În urma celor 2 concursuri, câștigătorii ne-au oferit feedback, pe care vi-l prezentăm puțin mai jos:

 

Profu’:

„Salutări! A fost foarte frumos la piesă! Totul, de la cadru până la lumini, locația în sine totul pus la punct și virgulă! În condițiile în care nu am mai văzut o piesă de teatru de mai bine de 2 ani pot spune că îmi era dor! Dacă ar fi să recomand cuiva care nu a văzut niciodată o piesă de teatru i-aș recomanda o piesă cu mai multe personaje și mai multe acte. Cea de aseară a fost una de tip monolog, care prin expresivitate actorului te face să îți imaginezi cadrul și acțiunea piesei în sine și chiar vorbeam după cu Andreea că e genul de piesă „love it or hate it”! Nouă over-all ne-a plăcut forte mult! Mulțumim pentru experiență! 🤍” (Avram Adelin-Constantin)

 

„Super experiența „Profu’”! Acest giveaway, pe cât de random a fost, pe atât de mișto. Mă bucur că am fost unul dintre câștigători și că partenerii mei de teatru au avut un vibe bun (am cunoscut un alt câștigător!).

Piesa a fost o satiră umoristică pe care am vizionat-o cu interes, mai ales că a fost și prima piesă de teatru la care merg. Și locația a fost o premieră, dar măcar știam puțin zona. Mulțumesc pentru această oportunitate.✨️💕” (Olteanu Irina)

 

„Revenind la subiect, a merge la „Profu’” a fost o experiență super! Este pentru prima dată când câștig un giveaway și mă bucur că a fost acesta pentru că piesa a fost de interes pentru mine și chiar mi-a plăcut. A avut un impact dulce-amărui pentru că a prezentat cumva o fațetă a unei drame dureros de actuală care se desfășoară în zilele noastre în educație.

Totuși, plină de umor, fără ocolișuri… După această piesă pleci acasă cu ceva învățăminte!

Locația a generat o atmosferă relaxantă și confortabilă, care a facilitat urmărirea în bune condiții a scenei.

Mulțumesc pentru realizarea acestui concurs! 🤍” (Olteanu Alina)

 

 

Povestiri culese:

„Mulțumim foarte mult pentru biletele la teatru! A fost minunat! Locația este superbă, cu siguranță o să revin, iar personalul de nota 10. Piesa a fost splendidă și mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să o văd pe actrița Maia Morgenstern jucând un rol care i se potrivește perfect! ❤️” (Badea Ana Maria)

 

 

„Bună! Ce pot spune de această piesă… A fost o experiență minunată! Locația, ambiantul, servirea și mai ales piesa în sine au fost impecabile! Actrițele… mărețe! Nici nu-mi permit să mă exprim. Vă mulțumesc pentru această ocazie de a vedea un spectacol de calitate ! 🙏❤️” (Divoiu Mihaela Irina)

 

„19.04.2023 – Povestiri culese – prima operă de teatru la care am participat și care s-a dovedit a fi una reușită. Deși opera s-a prezentat la început printr-o dulce ironie, pe parcurs s-a dovedit a fi emoționantă. O poveste superbă ce privește viața unei scriitoare și a elevei sale. Am privit opera din două perspective, cea a unei noi generații și cea a unei generații trecute prin care se disting două tipuri de personalități. Comică, ironică, dar și emoționantă în același timp, povestea pune în centru legătura puternică dintre un discipol și elevul său. Atât locația, cât și atmosfera au fost perfecte și au făcut ca opera să prindă viață.”

„Există un sens în tot haosul ăsta, care este de fapt viața mea.” (Gheorghe Elena-Luminița)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *