LOADING

Type to search

Umor

Am întrebat 100 de studenți

Ziua internațională a cărții este sărbătorită pe data de 23 aprilie și scopul său este acela al promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor, conform UNESCO.

Pentru a afla cum este sărbătorită ziua cărții de către studenți, am încercat sa aflăm cum promovează aceștia lectura prin metoda „am întrebat 100 de studenți”. Toți studenții care au participat la experiment au recunoscut că cititul pentru ei este important, mai ales când sunt în fața raionului de băuturi și le compară gradele, sau datele de expirare a pateurilor. De asemenea, pentru unii cărțile sunt cele mai sigure metode de a scăpa de gândacii din camerele de cămin (cele groase sunt mai apreciate), pe când alții consideră că o carte citită este un grătar pierdut.

Studenților serioși în lecturile lor nu le lipsește un pahar cu ceva, că au auzit ei că așa studiau toți intelectualii (îi au ca repere de căpătâi pe marii scriitori care își țineau lecturile în cafenele și cârciumi și-și udau scrierile cu un pahar de vin sau de rachiu, după caz și posibilități).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *