LOADING

Type to search

Blog

Ziua Porților Deschise

În fiecare an, facultățile organizează „Ziua Porților Deschise” pentru liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate.

Acest eveniment, contrar denumirii, nu ține doar o zi și reprezintă o perioadă de câteva zile, decisă de fiecare facultate individual, în care cadrele didactice și studenții au misiunea de a oferi lămuririle necesare elevilor care își doresc să-și continue studiile.

Scopul evenimentului este acela de a informa liceeni cu privire la oferta educațională a facultăților pentru diversele specializări existente, oferindu-le o perspectivă a ceea ce înseamnă studenția prin cursuri deschise, prelegeri, vizite ghidate în sălile de curs, de seminar/laborator sau de lectură, discuții cu cadrele didactice și studenții facultăților, conferințe pe diferite tematici.

Tot în cadrul acestui eveniment liceeni pot afla noutăți despre admitere, despre profesori, burse, cămine, secretariat sau orice curiozitate ce configurează profilul unui student la facultatea și programul de studiu dorit.

Dacă te interesează să urmezi un program de studiu universitar, însă nu ești încă hotărât cu privire la domeniul potrivit pentru tine, Ziua Porților Deschise îți oferă șansa de a analiza și compara ofertele educaționale pentru a putea decide ce este mai bine pentru viitorul tău.

Urmărește site-urile facultăților pentru a afla update-urile evenimentului și mergi în vizite la facultățile care te-au atras cel mai mult.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *