LOADING

Type to search

Blog Diverse Evenimente

Participă la evenimentul Access MBA pe 12 mai

ÎȚI POȚI ALEGE PROPRIUL VIITOR! DESCOPERĂ-ȚI PROPRIUL MBA LA EVENIMENTUL FIZIC DE LA 12 MAI Vrei să-ți duci cariera la un alt nivel și să-ți descoperi potențialul de lider? Atunci participă la evenimentul Access MBA în format unu-la-unu, care va avea loc la 12 mai, la București. Access MBA le oferă potențialilor aplicanți MBA informații și le face legătura cu cele mai potrivite pentru ei școli de afaceri de top din toată lumea. La acest eveniment fizic, vei avea oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome în domeniul afacerilor la nivel mondial. Discută față-în-față cu directori de admitere ai principalelor instituții internaționale din SUA, Marea Britanie, Franța, etc. 3 moduri în care Access MBA te ajută pe traseul tău profesional:
  1. Întâlniri în format unu-la-unu, ateliere GMAT și altele
Beneficiază de multiple formate antrenante – ateliere interactive de pregătire pentru teste, prezentări ale universităților și discuții de grup cu absolvenți. Poți profita de întâlniri în format unu-la-unu cu reprezentanții unora dintre cele mai apreciate școli de afaceri din întreaga lume. Planifică acum lista de întrebări pentru a afla informații despre cele mai bune programe MBA.
  1. Experiență personalizată
Alegerea unui program MBA sau MBA executiv este o experiență unică pentru fiecare. În cadrul evenimentului vei avea la dispoziție un consultant MBA personal, care te va ghida spre cele mai potrivite programe în funcție de experiența și așteptările tale. Apoi, vei discuta în format unu-la-unu cu reprezentanți ai universităților care se potrivesc cu preferințele tale.
  1. Bursă de 1 000 de euro pentru studiile tale în domeniul afacerilor
La sfârșitul fiecărui sezon, Access MBA îi acordă unui viitor student o bursă de 1 000 de euro pentru a-l ajuta să-și finanțeze studiile în domeniul afacerilor. Pentru a avea șansa de a câștiga acest premiu, înregistrează-te acum gratuit și profită la maxim de acest eveniment fizic. Participă activ la discuții cu reprezentanți ai unora dintre școlile de afaceri participante și poți deveni următorul câștigător.
  1. Manhattan Review – Câștigă un curs online gratuit de pregătire pentru examenul GMAT, oferit de Manhattan Review : http://www.manhattanreview.ro/
Alege calea MBA și participă la evenimentul care va avea loc la 12 mai, la București!  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *