LOADING

Type to search

Blog

3 cazări superbe unde să mergi după licență / disertație

unde sa mergi dupa disertatie

Te-ai stresat destul cu licența / disertația, acum e oficial vară și pentru tine! 🥳 Te gândești unde să pleci? Studentnews.info îți prezintă 3 cazări superbe în România:

1. Wild’in este o cazare impresionantă, în pădure, aflată în județul Harghita.

Căsuța din lemn are un perete din sticlă pe care poți admira căprioarele, râul și pădurea. Capacitatea de cazare este pentru 4 persoane. Aici nu prea este semnal la telefon, dar cine are nevoie când este cu prietenii?!

Înăuntru căsuța dispune de o sobă pe care poți găti, îți poți pregăti cafea sau un ceai. Toaleta este ca la bunici, dacă îți mai amintești…ce momente.

În prezent, proiectul Wild’in este în plină dezvoltare, fiind construite o baie și o saună.

Prețul? Cât consideri că vrei să lași! Antreprenorul își dorește prin Wild’in să ofere doza de libertate și de sălbăticie turiștilor, pentru el nu banii contează, ci sentimentele pe care le oferă cazarea sa.

2. Little Home Mărgău este o căsuță cu ciubăr și videoproiector, situată în județul Cluj.

Căsuța înconjurată de munți se află într-o zonă retrasă și liniștită. Capacitatea de cazare este pentru 2 persoane. Înăuntru dispune de bucătărie utilată cu strictul necesar și baie cu duș.

Pentru relaxarea simțită la cote maxime, stai în ciubăr seara și privește un film ori serialul preferat. În timpul zilei poți să te bronzezi pe șezlong, să dormi în baldachin și să faci poze instagramabile în hamac.

Prețul? În timpul săptămânii: 400 de lei/ noapte / 2 persoane. În weekend: 500 de lei/ noapte / 2 persoane.

3. Zen Garden Oradea este o cazare cu ciubăr aflată la 15 minute cu mașina de centrul Oradei.

Într-o zonă panoramică a orașului se află trei căsuțe din lemn cu perete din sticlă. Capacitatea de cazare este pentru 6 persoane.

În grădină ai la dispoziție: grătar, disc și o mică bucătărie. Asta dacă vrei să gătești, dacă nu, poți comanda mâncare. În timp ce mănânci urmărește un film în aer liber. Apoi, relaxează-te pe șezlong, fă un duș în aer liber și stai în ciubăr până la răsărit.

Prețul: 550 de lei/ noapte / 6 persoane.

Tu unde pleci după licență / disertație?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *