LOADING

Type to search

Umor

7 Locuri pe care să le vizitezi în casă

7 locuri de vizitat in casa

1. Canapeaua. Eh, acolo e bine să îți iei bilet all-inclusive, pe o perioadă nedeterminată, nu de alta, dar să știi sigur că ai locul rezervat.

2. La colț. Când toți postează amintiri din Maldive, San Tropez, Dubai, Paris, iar tu n-ai mai călătorit de 3 ani, postează o poză de La colț și zi că tânjești să fii pe Everest.

3. Fereastra. Locul unde dacă știi să faci un selfie marfă ori o editare beton pare că ești la munte. Nu o fi aerul așa de curat, dar nu îți poți lăsă fanii fără conținut.

4. Sub pat – aici vei avea parte de o vedere la praf și te vei întâlni cu gândacii și păienjenii la micul dejun programat în fiecare dimineață la 8:00, că tot te trezești pentru cursul ăla nașpa. Fii drăguț, ai nevoie de prieteni în perioada asta.

5. Bucătăria – aici ai all inclusive, numai dacă te sinchisești să-ți umpli frigiderul. Totuși, cand îl umpli, e păcat să fiți așa aproape și să nu îl vizitezi din oră-n-oră. Dar de obicei, studenții sunt pă sărăcie și mănâncă ce apucă. Dacă le dai zacuscă e ce trebuie.

6. Baia – cu un miros proaspăt îmbietor, aici este locul pe care îl vizitezi ori de câte ori ai nevoie să-ți “verși nervii pe ea”de facultate online și cursuri. Acest loc este pă bogăție și ai WC din ăla ca a lui Dorian Popa, în acest fel confortul tău este garantat!

7. Patul – cea mai iubită locație din casă. Aici tu și visele tale vă faceți veacul. Lenjeria curată și frumos mirositoare (asta dacă nu ai covid și nu simți mirosul), te așteaptă să o șifonezi cu transpirația ta, că na, o fost greu la seminar. Uneori poate să mai scârție patul dar dacă nu e de la sex, trebuie să suni la recepție să ți-l schimbe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *