LOADING

Type to search

Diverse

Meditații – Totul despre platforma online de meditații pentru studenți și elevi Meditoo.ro

meditatii
Tot mai mulți studenți sau elevi vor să își pună în valoare ceea ce au învățat sau învață în facultate/liceu prin oferirea de ajutor altor colegi care au probleme cu înțelesul anumitor materii.
Așadar, Student News a creat platforma online de meditații Meditoo.ro, prin care studenții pot oferi/primi meditații într-un mod foarte simplu și eficient. În plus, ei pot fi răsplătiți financiar pentru cunoștințele pe care le dețin ajutându-i pe alți studenți/elevi. De asemenea, fiind adunați într-un singur loc, se pot găsi mai rapid în ciuda distanței la care se află.
Platforma funcționează pe principiul site-urilor mari de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Dacă ești student poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect. Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. Dupa ce noi v-am pus in legatură și ați terminat meditația, studentul poate închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.
De asemenea, studenții și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor.

Website: www.meditoo.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *