LOADING

Type to search

Umor

Scandalos ! Un politist și un Student de la Drept merg în Instanță : “Dura lex, sed pulan in plex!”

student la drept si politist

Doamna cu balanța și legătura la ochi care simbolizează justiția nu este chiar oarbă, așa cum credeam. Baticul ăla care cică-i obturează vederea este semitransparent. De asta s-a convins și Petrică N., student în ultimul an la drept. Acesta a fost oprit în trafic de un agent de circulație cu școală mai puțină decât vacanța studentului, dar cu un simț al umorului mai bine dezvoltat. Acesta i-a reproșat lui Petrică faptul că n-a oprit la semnul STOP.

”Sunt aproape avocat, vă dați seama că legile n-au niciun secret pentru mine. I-am răspuns agentului că am încetinit, ceea ce echivalează din punct de vedere juridic cu o intenție de oprire…”, ne-a declarat Petrică, scuipând câteva ațe din bandajul facial. ”L-am provocat să-mi arate care e deosebirea, legal vorbind, între a opri și a încetini…”, icni el intradentar.

”Domnul viitor avocat m-a luat cam de sus. L-am invitat să coboare din mașină, moment în care am început să-l altoiesc cu pulanul. L-am rugat să-mi spună dacă să mă opresc sau doar să încetinesc… Quod erat demonstrandum!”, ne-a spus agentul principal Vasile T., cu asta epuizându-și 70% din vocabular…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *