LOADING

Type to search

Umor

Doi studenți s-au căsătorit după ce s-au cunoscut pe PoliCrush

policrush

Poate vi se pare ciudat dar există și povești de dragoste care se termină bine. Hai să n-o mai lungim! De PoliCrush ați auzit? Normal c-ați auzit, acel loc virtual unde-ți poți da întâlnire cu partenerul dorit înainte de a trece la ceea ce de fapt urmărești când intri pe site, adică o minunată partidă de sex.

Ionuț, student în anul 3 la Poli, căruia, pentru a-i proteja identitatea, o să-i spunem Neluțu, a zărit-o într-o zi fatidică pe Luiza, studentă în anul 2, căreia, tot din motive de protecție o să-i tragem un prezervativ pe cap.

Aceasta încerca să-și parcheze mașina din mai puțin de 30 de manevre și cu cât mai puține pagube colaterale.

Era deja la cea de-a 22 manevră și încerca să-și desprindă bara de protecție spate de una similară a altei mașini parcate, când, ca din senin, apare eroul nostru care se oferă să rezolve problema.

Zis și făcut! Din doar 8 manevre și doar două zgârieturi a reușit să parcheze.

Până să se dezmeticească Luiza, Neluțu s-a făcut nevăzut. Inevitabilul s-a produs! Rușinos ca un virgin din haremul unui sultan gay, Neluțu, căruia i s-a pus pata pe Luiza, a uitat să-i ceară numărul de telefon, aceasta imitându-l în pasivitate dar din alte motive ce țin de IQ.

Iată însă că, tadaaam! Există PoliCrush! Neluțu apelează la pagină, pagina apelează la Luiza iar Luiza apelează la colega ei de cameră ca s-o ajute să-și scoată petele puse pe ea de către alți băieți.

Și uite așa, Neluțu a scos-o pe Luiza la un suc după care Luiza i-a scos-o la ea acasă.

După 6 luni au făcut nunta iar azi trăiesc fericiți, divorțați, ea videochatistă care dă lecții de parcare cu spatele și el, de când i-a dat ea mână liberă, softist de adâncime în proiecte de halbe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *